Timeplan Øya 2013

Øya bilde 2012

I morgen begynner årets Øyafestival. Og jeg har igjen fått gleden av å lage en AnaMe-Øyaspesial.

Egentlig begynte forspillet til festivalen alt i kveld, med Klubbøya. Men det er ikke alt man klarer å få med seg. Det vil det heller ikke være i Middelalderparken de neste fire dagene. Men jeg skal gjøre et veldig hederlig forsøk på å få med meg mye, og helst mere til.

Torsdsagen vil for øvrig mest gå med til dagjobb, for deretter å gli nokså sømløst over i såkalt normalt anmelderi for Gaffa. Den dagen vil det dermed bli få, om noen, live-bloggposter fra festivalen.

De øvrige dagene kan det derimot forventes øyeblikksoppdateringer, bilder, ord og omtaler fra i hvert fall de fleste av konsertene som følger i den foreløbige timeplanenen nedenfor.

Onsdag

Jenny Hval Klubben 15.20
Laura Mulva Enga 16.05
Alabama Shakes Sjøsiden 18.30
Tame Impala Enga 19.30
Blur Enga 21.30

Torsdag

Local Natives Enga 17.30
Cat Power Enga 19.20
Grimes Sjøsiden 20.05

Fredag

Alfred Hall Enga 14.30
Hvitmalt Gjerde Vika 14.55
Quadron Vika 16.10
Phosphorescent Sjøsiden 16.50
Enga fre 17.45
Jagwa Music Vika 19.25
Goat Klubben 18.35
Nils Bech Sjøsiden 20.20

Lørdag

Tønes Enga 13.00
Ben Zabo Vika 15.05
Mona & Maria Enga 14.30
Haim Enga 16.00
Unknown Mortal Orchestra Vika 19.30

Selvsagt er det konserter jeg gleder meg mest til. Blur er nostalgisk en av dem. Men jeg er vel så spent på å få med meg hypen Haim, som avlyste forrige gang. Et par andre har jeg nevnt i bloggpost tidligere.

For øvrig er planen i all hovedsak satt ut fra kriteriet: Band jeg ikke har sett tidligere. Men liker lyden av.

Andre jeg skulle sett – om de ikke kom i tidsklemma – ville vært Efterklang, Rebekka Karijord, Atlanter, Deathcrush, Sandra Kolstad, og Truls. Alle i grunn vel verd å se, igjen.

http://vimeo.com/57028148

Det ser i skrivende stund dessverre ut til at Øyanatt-programmet går uten meg. Det jeg skulle, og vil, og så videre, se, ville vært Austra på Parkteateret torsdag, og ikke minst; Dirty Beaches på Revolver lørdag.

Men når jeg skal få oppleve så mye annet fint, er det greit nok å bare felle et par tårer for det jeg går glipp av. Og heller glede meg mer!

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s