Om:

Denne musikkbloggen tar form av å være en musikalsk dagbok, der det viktigste er at musikken deles. Og kanskje i blant noe mer formidles.

Det var i hvert fall den opprinnelige planen.

Nå er det sporadiske sanntidsomtaler av konserter og festivaler, tankespinn og slikt. Men alltid med musikk involvert. På et vis.

Med mindre annet oppgitt: All tekst og foto av Aslaug Olette Klausen.

Journalist. Forfatter. 

Skriver relativt fast for Klassekampen Musikkmagasinet. Deltidsjournalist i Kontekst.no – fagbladet til Creo. 

Frilanser oa. for Blikk, i blant også for andre, som bladet Folkemusikk og Oslo Business Memo.

Ga høsten 2022 ut boken Ingen er så trygg i fare – Samtaler om tro og traumer, på Humanist forlag. Kan kjøpes her: https://www.humanistforlag.no/boker/ingen-er-sa-trygg-i-fare/

Utdanning:Hovedfag i Medievitenskap fra Universitetet i Oslo, samt Avislinja ved Gimlekollen Mediehøgskole. Litteraturvitenskap, Nord-Amerika kunnskap og Kjønn og kultur også i  cand. philol-graden.

For øvrig CV, feks se linkedIn

Åpen for mer. Eller noe helt annet. Kanskje. 

Kontaktinfo: aslaugok@gmail.com / Facebook/aslaugok

Fotokredit: Herman Frantzen / Dagen

3 kommentarer

  1. Du må jo være t6ot6alt useriøs og fullstedig talentløs, når det komme5rt til musikk, forstår ikke hva du skriver i Klassekampen om B.boy Myhre. ….dette er jo fake-musikk, som e skreddersydd for PSotify, og har mer eller mindre NULL musikalsk verdi. !!! FÅr du penger av plateselskapene for å skrive dette. ? jeg vet de er ganske så aggressive omt journalister for tia !! Dette er «musikk» som fins på «boks» i ethvert musikkprogram, f.eks CUbase, som jeg bruker. og…….ja, hva vil du egentlig si om di8sse tekstene selv ?? Barnslig fjolleri…….og det er toatl6t ! umusikalsk dette som du /dere kanller fro «rap» …….Jeg er utdannet ved NTNU, har ogsåtatt musik teck, og innahr et høyt nivå rent fakgilig og musikals sett. Jeg er faan meg dritttlei slike som deg, og andre , også NRK har lagt seg på enne kvalme usamkelige kommerlinja, med fake, etter fake. HVa ffan er vitsen med å drive systematisk HÅN mot norske flinke musikere !?! DU burde vært fratatt retten til å skrive !!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s