Denne musikkbloggen tar form av å være en musikalsk dagbok, der det viktigste er at musikken deles. Og kanskje i blant noe mer formidles.

Det var i hvert fall den opprinnelige planen. Etter hvert har det blitt en del dobbelpubliseringer, av egne bloggposter og artikler fra andre sider.

Tekst og foto gjøres av Aslaug Olette.

Frilansjournalist og medieviter. For øyeblikket også redaktør (vikar) på Ballade.no

Utdanning:Hovedfag i Medievitenskap fra Universitetet i Oslo, samt Avislinja ved Gimlekollen Mediehøgskole. Litteraturvitenskap, Nord-Amerika kunnskap og Kjønn og kultur også i graden.

Skriver relativt fast for: Ballade.no (også red.ass), Fri Tanke, Journalisten.no og Gaffa.no. Nettansvarlig og fast frilansjournalit for fagbladet Journalen.

Har siden 2011 også levert til – eller jobbet mer fast for blant annet: Budstikka.no, Fædrelandsvennen, Fritanke.no, Fagbladet Sykepleien, Dnb Eiendomsavisen, Spirit (nedlagt) GAFFA (nedlagt på print), Abbvie.

Øvrig erfaring: Webkommunikatør i Tidsskrift for Den norske legeforening, selvstendig nettkonsulent, styremedlem, fagredaktør og kommunikasjonsansvarlig Masterbloggen, medieovervåker oa. hos Infopaq/Cision/Observer.

Har også en fortid i musikkavisen Puls.

Åpen for mer.

Kontaktinfo: aslaugok@gmail.com / Facebook/aslaugok

Follow me on Spotify