Fra blogging til journalistikk

Nå er det under fire timer til Roskildefestivalen starter på ordentlig.

Det er også tidspunktet jeg går fra å «bare» blogge til å gjøre vanlige anmeldelser for Gaffa Norge i tillegg. Rett nok har jeg allerede gjort et par TV intervjuer, som også kan regnes som normal journalistikk. Men jeg har liksom ansett det som bonus-jobb.

Konsertplanen ble satt i går ettermiddag, og det er en underdrivelse å si jeg gleder meg. Det blir nok mindre såkalt festing når så mye musikk skal nytes. Men jeg er mer enn sikker på at det blir en strålende fest av det, likevel!

Smilefjes.

PS. Jeg skal se Perfume Genius i dag. Det er grunn god nok til å gjendele «Dark Parts». Og jeg er selsvagt ikke redd for at jeg har for høye forventninger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s