Det blir mer musikk enn planlagt på meg i sommer. Det er riktig hyggelig.

Jeg har allerede i noen uker visst at jeg er så heldig å få muligheten til å gjenta fjorårets AnaMe – Øyaspesial. Og forrige helg, med endelig akkreditering sendt på epost i dag, ble det brått til at jeg også får gjøre Roskildefestivalen. Sistnevnte i samarbeide med musikkmagasinet GAFFA.

Begge deler like gledelig. Om enn Roskilde kom litt brått på. Men noen ganger skal man jo bare takke, neie, og ta seg fri å dra. Særlig når bakgrunnen er at Gaffa liker AnaMe. I hvert fall best av dem som i vinter registrerte seg på deres blogg ‘n’ roll.

Noen utfyllende liste over hva jeg vil se på Roskilde er det ikke blitt tid til å lage. Øya-liste er underveis.

Nedenfor følger derfor bare favorittlåta med bandet jeg gleder meg mest til å se i middelalderparken; The Black Keys – Too Afraid To Love You. Samt et av de svenske elektro-pop bandene jeg bare må få sett til uken: Korallreven med låta med den passende tittelen: As Young As Yesterday.

Smilefjes!