Pakket og forsøksvis klar

Forbausende slunken sekk mot sovepose.

Da er sekk forsøksvis pakket, og jeg er bare en halv arbeidsdag og en flyreise unna Roskildefestivalen.

Jeg har fortsatt et håp om at jeg skal rekke å få med meg fornøyelige Icona Pop i morgen kveld. Men så blir det innfallsmetoden frem til torsdag, tror jeg. Om enn jeg er nokså sikker på at det er noen finner jeg skal sjekke ut på tirsdag og danske Linkoban skal definitvt sees onsdag.

Imidlertid blir programmet bare mer spennende jo mer jeg nærleser det. Og det er bare å innse – jeg kan ikke få med meg alt og alle jeg vil, eller bør. Det eneste sikre er at jeg må oppleve The Aleav Family før Perfume Genius torsdag kveld. Også for den mentale utfordringen det blir å gå fra noe så vidunderlig dansbart til noe så hjerteskjærende vakkert. Noen må ganske enkelt ha hatt det morsomt når de satte den scenen.

PS. Få også med deg intervjuet på slutten av videoen. Denne familien må jo bare likes.

PPS. Igjen takk til Gaffa for at jeg får denne muligheten. Gleder meg alldeles!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s