Kveld 1: Møte med Icona Pop

image

Akkurat nå sitter jeg i teltet til Gaffa, mens Icona Pop intervjues ved siden av meg. For en liten halvtime siden holdt de en strålende konsert jeg fikk med meg broker av, mens jeg gikk å lette etter telt, og alt dette andre praktiske. Og jeg kan konstatere at tog for buss ikke nøvendigvis er riktig valg. Men ingen grunn til å henge seg opp i slike detaljer. Jeg er her: På Roskilde. Det er fabelaktig nok, det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s