Festivalarm.

Som en hver ekte festivalgjenger har jeg foreviget armbåndene. Disse her gir adgang til det meste jeg måtte ønske, inkludert en vesentlig roligere camp enn selve festivalcampen. Det er imidelertid ikke dermed sagt at jeg vil våkne uthvilt på slutten av uken.

Men jeg satser på at det gjør at jeg våkner i tide til å få med meg dette melodramatiske britiske rockebandet lørdag. Dry The River er nemlig veldig høyt på listen over band som MÅ sees. Det selv om det kan bli mektig hardt for hjertet å starte dagen med dem.

Denne deilig insistierende låten heter passende nok: No Rest. – Nyt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s