Ane Brun. Vindfruen. Øya16

Det var selvsagt denne konserten jeg skulle valgt meg hele av. 

Men noen feivurderinger blir det jo, i hvert fall når kriteriet valget om M83 ble tatt etter var: Ikke sett før. Det åpner muligheten for å gå glipp av en av det jeg – selv etter bare rundt fire låter – er sikker på vil stå igjen som en av dagens beste.

Ane Brun anno 2016 er mer levende emn jeg kan huske å ha sett henne. Dette svinger, også om man skriver det slik: swing. Det er klassisk gladrock. En klype jazz. En større mengde folk-soul, gospelfakter og pur glede.

Sjelden har jeg vært så glad for egen evne til å gå fra noe som kjeder meg. Dette er nemlig å smile herfra til i morgen av. Og jeg er så enig når hun avslutter med linja: I cant stop now.

Det var over så altfor snart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s