Åpen søknad

Da er det tid for å gjøre et forsøk på å selge meg selv – igjen.

Det forlengede engasjementet hos Tidsskriftet går mot slutten. Det har fått sin erstatter i en kortvarig, prosentforminsket prosjektstilling. Og deltid dekker naturlig nok ikke all min tid.

Derfor sier jeg det høyt her også: Jeg er åpen for nye (del-)utfordringer, fra etter sommeren. Eventuelt kan man lese det som oppdrag. Firmaet mitt slumrer bare.

Helst er det jo noe som kan gi meg fastere grunn under føttene jeg vil ha, om enn den ikke behøver være hugget i stein.

Viktigere er det likevel å gjenta at jeg er åpen. Det være seg til om arbeidet er relatert til musikk, eller nett, eller kommunikasjon / journalistikk, eller alle delene på en gang, kanskje?

Uansett: Lenke til LinkedIn. Og del den gjerne om du kjenner noen osv – eller ta kontakt 🙂

Så – siden jeg ikke jeg ser noen grunn til at dette skal være noe unntak fra denne bloggens redaksjonelle linje, følger det nå selvsagt en musikkvideo. Den er faktisk ikke signert David Lynch, til tross for Lost Highway-referansene og det faktum at han sammen med Lykke Li gjør nydelige «I’m Waiting Here».

For øvrig er det første singel sluppet fra albumet «The Big Dream» som kommer til høsten. Det er passende tittelen sin det.

2 kommentarer

  1. Vi i 3D Studio Oslo AS ser etter en kreativ person. Så hvis du har lyst å prøve deg på gamification, hvor story telling eller historiefortelling vil være et tema, så kan vi snakkes.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s