Noen ganger må jeg bare dra på konsert, uten at det har noe som helst med skrivejobb å gjøre.

Men jeg klarer visst ikke la helt være dele med meg likevel. I hvert fall ikke når det som bare var for nytelsens skyld, virkelig var en nytelse.

I dag snakker jeg da selvsagt om Sandra Kolstads slippfest på Parkteateret i går.

Fredag slapp hun sitt andre album (Nothing Lasts) Forever. Og det var dette som skapte alldeles god stemning, både på og foran scenen. Det var en artist som var så ekstatisk som hun selv sa, som barføtt fremførte den lekreste elektronika. Kolstads lydbilde favner bredere enn hva det gjorde på den ellers finfine debuten. Dette var ikke minst tydelig i duetten med rapperen Son of Light, som satt såkalt skikkelig. Men også ellers var det noe så vel lysere og ledigere over både Sandra Kolstad og musikken. Og det kler henne godt.

Under bildet: videosingelen «The Well». Den låten hadde hun for øvrig med seg to svært unge dansere på. Og ja, den ble søtere av det.