Team Me – Før konserten

image

Team Me, ved to av dem. Hedmarkingene var nettopp innom Gaffa-teltet, og det måtte jo foreviges. Dette er for øvrig de samme to, som om kort tid vil bli å se intervjuet på Gaffa TV. Igjen med meg som intervjuer. Klokka 10 i kveld skal jeg nok se dem spille også. Det blir etter all sannsynlighet en langt hyggeligere musikalsk opplvelske enn det finske Joy Division-forgapte bandet French Films jeg overvar i sta. Ikke at de var ille, men selv nydelig stemning i solen gjorde dem ikke mer enn moderate.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s