Konsertglede – Rum 37

image

Dansk rock på dansk kan være riktig festlig. I hvert fall når det gjøres med slik selvsikker selvfølgelighet som Rum 37 oppviste på Pavillion Junior i kveld. Jeg hadde i grunn ikke tenkt å se dem, og på avstand lød de i grunn like trauste som tilsvarende norske band. Så kom jeg meg nærmere scenen. Og kom meg ikke derfra før siste låt var spilt. Vokalisten var så overmåte tilstede, og kjente sitt publikum, som for øvrig likte ham tilbake. Slikt blir det ganske enkelt konsertglede av.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s