Slippfest

Sandra Kolstad på Rockefeller

I går kveld var jeg 19 år, og festet med de store gutta.

Rett nok er det bare i Danmark de er virkelig store, foreløbig. Men om det finnes noen rettferdighet i forrykende sceneshow blir de størst både her og der.

Lukas Graham på Rockefeller

Lukas Graham var det danske bidraget da musikkmagasinet Gaffa feiret sin andre utgivelse i Norge med gratiskonserter på Rockefeller.

Disse unge danskene serverte særdeles morsom, funky soul, med pene doser klassisk rock i undertonene. Det hele frekt utført med elskelig sjarme.

Det 40 minutter lange settet, inklusive deres festligste Youtube-hit: «Drunk In The Morning» som ekstranummer, var i knappeste laget – selv for et band som kun har debuten bak seg. Dette er imidlertid låtmateriale som skapt for scenen, de tøffeste gutta, og dånende ungpikehjerter. Det er komboen sin det.

Sandra Kolstad – etter antrekkskifte.
Det er ingen overdrivelse å si det var en overgang da Sandra Kolstad stjernekrigerkledd entra scenen, og gjorde Rockefeller om fra danselokale til klubb. Men kult var det. Og ikke minst; en oppvisning i alldeles vidunderlig kjølig elektro-deilighet.

I tillegg må jeg komplimentere antrekkene som ble tatt av lag for lag, eller også; låt for fine låt. Deriblant både «A Bird Flew By» og «Fire Burn, Blood Flow» – mine to personlige favoritter. Nedenfor følger derimot hennes nye singel; «Right Now» som også var låta som fikk avsluttet nok en for kort opptreden.

På den annen side. Jeg klager ikke på konsertlengden, egentlig. Jeg er derimot meget takknemlig for at det gjøres konserter av dette slaget -gratis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s