Et annet sted

Mariam The Believer. by:Larm 2013.
Mariam The Believer. by:Larm 2013.

Jeg velger å overse ironien i at det akkurat var «Somewhere Else» Mariam The Believer slapp videoen til i dag.

(Eller egentlig er det allerede i går.)

Jeg er nemlig ikke selvsentrert nok til å tro at det har noe som helst sammenheng med at jeg selvsagt skulle ønske at jeg var et sted der våren faktisk har kommet på ordentlig nå. Et slikt sted der den til og med har kledd seg opp med sommerlig varme, i tillegg til solen og lyset man heldigvis har fått tilbake…

Uansett. Dette er altså den fargerike andre-videoen fra albumet jeg ga en hel mengde stjerner hos GAFFA. Og jeg gjentar meg selv:

Vakkert er noen ganger bare en forstavelse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s