Backstageliv @Øya

Friends – ved to av dem.

Denne første dagen av årets Øyafestival gikk med til mer enn vandring mellom deler av konserter. Den ble også tilbragt en drøy times tid backstage – på intervjuområdet.

Der var det, som det alltid er, litt venting. Men aller mest var det møte med hyggelige artister som hele Oberhofer og den mannlige delen av Friends. Hva som ble sagt under disse møtene vil publiseres over helgen. Men allerede her og nå kan jeg jo nevne at min frimodige sønn fikk håndhilse på ekte rockestjerner.

Før intervjuene rakk jeg for øvrig – helt upublisert – å få med meg at Friends fylte klubben, både musikalsk og bokstavelig talt. Oberhofer misset jeg grunnet svikt i den personlige logistikken.

Under, og mellom, samtalene traff lyden fra Thurstoon Moore på sjøsiden meg riktig så pent. Og det smerter meg selvsagt ikke, at jeg ikke er på Parkteateret og gjør det samme som de sjarmerende gutta i Oberhofer gjør nettopp nå. Nemlig ser ham fremfør andre, men sikkert like bra takter…

Trøsten får være at det kommer nye konserter i morgen.

Og i mellomtiden kan man gjenhøre: Oberhofer – Heart og Friends – Friend Crush.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s