Dronningemner

Det har vært mye jobb de siste par dagene. Gøy jobb, vel og merke.

Men likevel. Det er godt det er fredag, og bedre at jeg er hjemme. Med en viss tilfredshet i kroppen, over at noe i hvert fall gikk som det skulle. Tilfredstillende er det for øvrig også å høre på damene i THEESatisfaction.

Dette er en av de nye tilvekstene på SubPop-stammen. Og som så mange av deres nyere artister, beveger de seg i en jazza, soul-skeiv, sensuell og funky utgave av noe som nesten kan kalles post-hip-hop. Det burde heller ikke være noen overraskelse om man legger til at THEESatisfaction, før de albumdebuterte så flott i mars, har samarbeidet med Shabbaz Pallaces fra samme selskap. Men der stopper også en hver namedropping. For disse damene er i grunn heite nok i seg selv.

Dette er deres første, og alldeles fine, video. Låta heter QueenS. Og det er dermed overmåte fristende å si at de er på vei til å ta en eller annen lekker dronningkrone…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s