Skamløs nytelse

I går skrev jeg posten Guilty Pleasures hos Spirit.

Den var linket til en spotifyliste der du kan legge til dine egne låter.

Imidlertid fikk jeg tilbakemelding på at dette ekskluderte bl.a Wimp-brukere fra å få vite hvilken musikk som var blitt delt. Så, som et tilbud til dem som altså ikke benytter Spotify, er det nedenfor en liste over artistene som folk (foreløbig) trekker frem i slike sammenhenger.

Og selvsagt, andres guilty pleasures kan være slikt som jeg helt skamløst fortsatt liker. Feks. Vanessa Paradis – Be My Baby.

Listen: Rihanna – Jay-Z – Bon Jovi – Foreigner – Kelly Clarkson – Morten Harket – Trond Viggo Torgersen – Sterk Naken og Biltyvene – George Winston – Kayne West – John Legend – The Cars – Nancy Sinatra – Bob Dyland – Dixie Cups – Britney Spears – Billy Ocean – Lissie – Taylor Swift – Hugh Grant & Drew Barrimore – Espen Lind – Vanessa Paradis – Bruce Springsteen – Schanice – Heart

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s