Tidligere i uka kom epostspørsmålet: Lytte til musikken vår?
Avsender var jazzrockalternativbråketrioen SSVAMMP.

Hvorfor ikke, tenkte jeg. Og fint var det.

Per Anders Store (gitar), Vegard Selheim (bass) og Mattis Moviken (trommer), som møttes under musikkstudiene i Volda, gjør nemlig en morsom overføring av samtidsmusikkprinsipper til en jazz/rock-kontekst. I grunn ikke helt ulikt det man ellers gjerne kaller post-rock, uten at det er til forringelse for uttrykket.

Og så må man jo nesten like et band som gir låtene sine navn som lydfilen under her; «Kuk I Toyota», og «Kommentarfeltet til Dagbladet.no». Førstnevnte for øvrig å finne på den selvtitulerte EPen utgitt med god støtte fra Slekta Grammofon.

I november slipper de, til tross for å nå være spredt rundt i landet, singelen: «Pass Deg for Jæveln», som det etter EPen å dømme er verd å glede seg.