Regn, regn, gå din vei…

Det regner. Det er liksom slik det er, når det er festivaltid utendørs. Samtidig lover Yr at det skal bli bedring utover dagen. Faktisk, innen jeg kan komme meg til en scene, skal solen være fremme.

I mellomtiden, gjør jeg som en hver som har vært ute en festivalnatt før, jeg pakker klær for alle årstider. Mens jeg lytter til musikk jeg bare kanskje får med meg på kveldens Øyanatt-konsert på Parkteateret.

Sansynligvis er dette den konserten, det vil smerte meg mest, om jeg går glipp av. For ikke bare er det nydelige Low som skal spille, men oppvarmingen er ingen ringere enn Josh T. Pearson. En kombinasjon til å få våte kinn av, selv når det ikke regner.

«$20» er hentet fra Lows sterke, myke siste album; C’Mon. Og er ganske enkelt, ubetalelig vakker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s