The Cure – Close To Me (Funkanizer remix)

Først publisert hos Spirit 09.03.14 under tittelen Remixet Søndag.

Foto: wowcool
Foto: wowcool

Alle burde ha en venn som lager mixtapes. Og ennå bedre, er det å ha venner som lager mixer av de mest utenkelige remixer.

Jeg er en av disse heldige som har minst en venn som deler slike med meg. Som en påminnelse, og gjentakelse, av hvordan musikken ble delt for digitale løsninger gjorde det delevennlige så enkelt at man glemte de enkle tipsene. Nå begynner disse miksene å få sin rennesanse.

I artisters promoarbeide er det stadig oftere man får deres favoritter, eller på annet vis, tematiserte samlinger, som en ekstra teaser før og etter egne lanseringer. I den såkalte undergrunnen ble det aldri borte. Eller det gikk under navnet spilleliste. I listene mister man de sømløse overgangene en skikkelig god takning har. Men prinsippet er der. Og så kan man heller innrømme for seg selv, at spillelistene bare har mer gjennomarbeidelse å gå på.

Men tilbake til det jeg begynte med. Mikxtapes av remixer. Det er noe deilig meta over betegnelsen der. Og så får man litt følelsen av at selv om det er soundclouden som spiller, så er skyggen av kassettene der. I dette tilfellet i den mest funky remiksen av The Cure du ikke har hørt før. Eller jeg ikke hadde hørt før en mixtape ble sendt meg i dag tidlig, da den lå der og ventet på å bli lett frem.

Funkanizer har tatt for seg Close To Me. Den er dermed blitt: Oh, så herlig funky.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s