Helt Sjef!

Captain_Awesome

Dette er mitt første og trolig nest siste innlegg som er laget mest for å dele noe annet enn musikk. (Om enn jeg har lagt til Kid Astray) De aller fleste liknende henvendelser jeg får takker jeg mer eller mindre høflig nei til. Dette syntes jeg imidlertid er en så bra greie at det var verd å ofre en bloggpost eller to på.

Helt Sjef! er en pris til den aktive ungdommen. Og det er noe jeg synes bør æres.

Derfor: Kjenner du noen under 30 du synes er helt sjef, og derfor fortjener en nominasjon: Følg dennne lenken

Hva ungdommen kan være sjef i er avgjør du. Det viktigste, uansett om det er en musiker, en politiker, eller en fotballtrener, er positivitet og engasjement.

Om Helt Sjef
Helt Sjef er en arbeidslivspris der vi skal vise fram og hylle ungdommens lederevner og stå-på-vilje. Initiativtakerne bak Helt Sjef er ungdomsmagasinet Spirit, interesseorganisasjonen Lederne og McDonald’s Norge, en av Norges største arbeidsgivere for ungdom. Alle tre jobber med og for ungdom og unge voksne – hver dag. Gjennom Helt Sjef ønsker vi å øke interessen for lederskap blant unge og inspirere ungdom til å skape seg den karrieren de selv ønsker.

Bakgrunnen for prosjektet er at media og maktpersoner ofte beskylder norsk ungdom for å være late. Vi mener dette tegner et unyansert og feilaktig bilde av ungdom som gruppe. Helt Sjef-kampanjen skal knuse ungdomsfordommene og løfte frem arbeidsom og initiativrik ungdom.

Om konkurransen
Fra 23. august kan ALLE nominere en man kjenner som fortjener å vinne Helt Sjef-prisen. De 30 beste nominasjonene går videre til en semifinale der Hele Norge er med og stemmer fram 10 finalister. En fagjury bestående av blant andre Shazad Rana, tidligere arbeidsminister Hanne Bjurstrøm og Kaveh velger til slutt en vinner som kåres i Oslo 14. november. Juryen ser etter en yrkesaktiv person under 30 år som er et inspirerende og initiativrikt lederemne. Folkets og fagjuryens stemmer utgjør 50 prosent hver, men juryen har den avgjørende stemmen.

Vinneren av Helt Sjef får 10.000 kr, egen karrierecoach og en fet tur til Stockholm!

___________________________
Imidlertid. Siden dette handler om unge mennesker som gjør strålende ting. Er det en god anledning til å dele noen slike musikere jeg har virkelig sansen for.

Jeg ga Kid Astray rosende omtale i papirutgaven til Spirit tidligere i år. Nå har deres fineste låt «The Mess» blitt remikset av Casiokids og Kasket Club. Ikke særlig oppi åra noen av dem heller.

Resultatet er uansett ganske storveis. I begge de to nye versjonene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s