Kylie 25 år

Først publisert i Spirit 21.11.12

Kylie Minogue feirer 25 år som popartist med å virkelig vise hvorfor hun har vært stjerne så lenge.

Hun markerer anledningen med The Abbey Road Sessions, som er noe langt mer enn en gamle sanger om igjen skive. I det legendariske studioet har hun tatt med seg 15 av sine største hits, samt en uutgitt fan-favoritt, og latt live-bandet og et orkester kle dem om.

Resultatet er nesten helt strålende. Men feilskjærene er lette å overse når man får servert elektro-pop klassikeren «Slow» i en jazz-form, som er dampende sensuell, og «Confide In Me» har en Bond-lik drakt til å miste pusten av. Re-innspillingen av «Where The Wild Roses Grows» – med Nick Cave – gjør heller ikke på noe vis den fabelaktige originalen til skamme.

Skamme seg skulle imidlertid alle som opp igjennom årene har ment at Kylie ikke kan synge skikkelig. For er det noe disse delvis avkledde låtene viser frem, er det nemlig at hun også har en stemme. I tillegg et uttrykk som altså fortsatt forfører.

Her er singelen Flower, som altså er nesten helt ny. Og nesten på høyde med resten. I hvert fall god nok til at man ønsker seg mer fra jubilanten.

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s