Jessie Ware, Sjøsiden

Jeg vet det er mange som berømmmer mange av de øvrige kvinnelige artistene her, men med unntak av Feist, som jeg hørte for lite av, er Jessie Ware en av få som faktisk gjør noe virkelig musikalsk spennende.

Dette er nemlig en sofistikert og utfordrende pop-tilnærming til soulsiden av r&b. Der både Ware, og musikken fremstår pent,og nesten tekkelig sjarmerende. Men det er bare på utsiden. For i de så funky rytmene som skinner gjennom sensualiteten er det til slikt man finest danser skoene av.

I hvert fall om det ikke bare er ettermiddag og man sitter for bedagelig på tribunen her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s