Metronomy, Enga

image

Denne Øyadagen startet sent, men godt. På scenen spilles deilig, funky, elektronika som er nesten like het som solskinnet man bades i. Å kalle dette dansbart er en underdrivelse. Likevel overlater jeg de utagerende bevegelsene til 8 åringen her. For om enn jeg synes Metronomy lyder fengende fint, er det kanskje vel så flatterende at de inspirerte til en pause i den ellers foretrukne glass-samlingen. I hvert fall frem til riffene blir sløyere, lyden generelt tar seg bedre ut for bedagelige, voksnere ørerer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s