Tamikrest, Vika

image

De har en utfordrende jobb; Tamikrest, med å engasjere det altfor lille publikum som funnet frem til annet enn Frank Ocean. Men der felles språk ikke strekker til løser de det utmerket i universelle gester. Og smått om senn får deres sanselige tuareg-blues folk i bevegelse. Meg inkludert. For når det kommer til stykket er det mer glede enn blåtoner i dette her. Egentlig. Faktisk er det rent til å danse til. Og det gjør man. Også 🙂

Ps. Det politiske aspekt ved flaggbruken bør selvsagt også nevnes. Men iom at jeg ikke kan nok om Malis konflikter holder det i grunn å si at sannsynlig politisk musikk fortsatt kan være relevant, og ikke minst; riktig god.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s