Det begynner å nærme seg overtid for å lage en, eller helst flere, «Det-beste-fra-2010-liste».

Men slik det synes meg i skrivende stund, betviler jeg at noen slik vil komme fra min hånd. Overraskende nok ikke på grunn av tidsmangel, selv om det ville vært en fin unnskyldning. I stedet er det noe så lamt som beslutningsvegring, både i form av sjangerforvirring, øyeblikksfunn og det sørgelige faktum at det stadig er manglende samsvar mellom hva jeg liker å lytte til, og de album og låter jeg inter-subjektivt sett synes er bra. I tillegg kommer slike forvanskende forhold som at et av de album som har gjort dette siste året for meg, jo strengt tatt er av fjoråret.

Til alt hell, slapp Girls imidlertid nylig den smakfulle EPen «Broken Dreams Club». Og dermed kan jeg likevel forsvare å gi dem en høy plassering på listen jeg ikke har laget over årets beste band.

Dagens låt; Heartbreaker. Er nok imidlertid, sin hjertesmertelige finhet til tross, ikke helt Årets låt. Men likevel. Er den perfekt, for nettopp nå.