Egentlig.I disse blogg-i-offentlig-saksbehandlings-dager. Hadde jeg tenkt å skrive en lengre post her nå. Om hvorfor [nett]dagbøker er upålitelige kilder.

Kanskje jeg til og med skrev den, før jeg forkastet den, etter å ha funnet den for personlig og / eller ikke passende til det bildet jeg her vil presentere. Kanskje jeg skrev den, og postet med et annet navn. Eller. Kanskje jeg bare tenkte å skrive, og slett ikke fikk det til. Og dermed endte opp med å skrive dette i stedet. Ettersom det er så åpenbart. Eller burde være det. At dagbøker, for nattbordskuffer eller nett, alltid vil strekke seg mot den mest forskjønnende fortelling.

Uansett. Kjære leser av min musikalske dagbok. Du skal vite dette. Som K.D. Lang synger i denne nydeligste tolkningen av Leonard Cohens Bird On A Wire: «If I have been untrue / I hope you know it was never to you»