Den andre musikken.

Denne uka går Oslo World Music Festival av stabelen. Selvsagt med en mengde konserter jeg skulle overvært.

Men dessverre. Av årsaker jeg under andre omstendigheter gjerne skulle sagt høyt. Må jeg nøye meg med Barnas verdensdager på lørdag. Erfaringsmessig en fin ting. Dog ikke helt det samme som, feks å skulle sett sexy electro-pønkete Pet Conspiracy. Eller Gothan Project. I levende live.

Tristest er det imilertid å ikke få med meg, fabelaktig senegalesisk glad-gnawa /-blues fra Nuru Kane. Som derfor selvsagt står bak dagens video, med låten Sigili. Hentet fra hans debutalbum med samme navn fra 2006. Årets plate; Number One Bus er for øvrig hakket vassere enn denne. Men den har jeg jo selvfølgelig delt fra tidligere.

Så mens jeg hører på dette, og nesten snufser. Trøster jeg meg med at kanskje, kanskje P2 programmet, jeg har lånt post-tittel fra, er så elskverdige at de sender fra denne konserten, også. Om enn det er en mager trøst…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s