sosial.

Da var omsider min tidligere omtalte Spotify sosial. Eller rettere. Det ble den allerede, omsider, i går.

Og hvilken glede! Og hvilke muligheter. Og Ja! Jeg har lekt meg rundt og sett på mine venners spillelister. Funnet både gull og ting som bare glimrer.

Samtidig som jeg har funnet, at når alt kommer til alt. Vil jeg fortsette dele musikk og liknende her også, en god stund til. Både som supplement til de godbiter som ikke streames, og fordi det rett og slett, ennå, er å anse som to forskjellige fora. Rett nok med overlappende funksjonalitetet. Men inntil videre, er jeg for overlapping.

Som seg dog, hør og bør. Er dagens delte video hentet fra spillelistesurfing. Kjent låt. Kjent mann. Og en passende låt for anledningen. Willie Nelson – Amazing Grace.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s