fredagslyd.

ah. Fredag. Og knapt en bloggpost de siste dager.

Ikke kan jeg skylde på sosial spotify ennå en gang, ettersom den oppdateringen åpenbart går lange omveier før den treffer min konto. Så enn så lenge, før jeg muligens overflødiger meg selv, evt endrer mine tekster i retning av mer innhold og mindre lyd, bør det legges dagsriktig musikkspor her.

Og dette er dagens. Fra Balkan Beat Box nye album – som jeg ennå ikke er sikker på om jeg mer enn liker – den meget dansbare; Movie It. Vær så god.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s