kontratenor.

Dette engelske barokk-pop bandet er en av mine litt forsinkede favoritteroppdagelser fra et år tilbake i tid. Den gang var det den fabelaktige Brave Bulging Buoyant Clairvoyants som fanget min interesse. En interesse som altså ikke ble mindre etter hvert som året skred frem, og de i august slapp det utmerkede albumet Two Dancers.

Jeg har også tidligere delt en låt derfra her. Men det er på ingen måte til hinder for at jeg både hører, nyter og deler deres nyslupne single nå.

Dessuten. Ikke bare sjarmeres jeg  fortsatt i senk av Hayden Thorps kontratenor. Jeg hører også hva han synger.  Og:  / Why should we feel bad for what we’ve done? We still got the taste dancin’ on our tongues. /

Visdom der.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s