ulovlig?

Jeg satt på kontoret i dag. Og av ulike årsaker hørte jeg på en eldre spilleliste, istedet for all den nye musikken jeg tenkt å berike ørene med. Men i blant. Eller kanskje like ofte. Er det like fint. Å høre det jeg pleide like. For sansynligvis. Så liker jeg det jo ennå. Slik som denne som følger under her. Som gikk mange, lange runder på spilleren for sånn et år halv annet tids siden. Og den er, selvsagt, like behagelig forførende i dag, som den gang.

Skuffelsen. Ble derfor desto større. Da jeg så i kveld. Søkte på Youtube. Og fikk beskjed om at EMI ikke lenger tillater visninger i Norge. For, så vidt jeg husker. Var videoen like søt og sjarmerende som sangen er. Så derfor. Her er stillbildeversjonen av Goldfrapps Happiness. Som jeg håper jeg har lov til å dele.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s