hippy.

Da har jeg mellom mye annet klikket meg gjennom NMEs 18 hete tips for det neste året.

Ikke veldig overraskende var synthen godt representert. I overkant godt representert vil jeg si. I lydbilder som like, i overkant, inspirert av 80 tallet. Jeg holdt på å skrive ‘det glade’. Men det var slettes ikke alltid sprudlende, det tiåret.  Synthen kunne like gjerne ramme inn en ned-på-skoene-stirrende-tåreperse. Så også i utvalget her. Men kanskje i mindre grad enn jeg kunne ønsket. Ettersom jeg nok liker bedre disse sutregutta, enn den skrikende pastellen.

Og uansett. Det ble nok synth for en kveld. Så derfor. Fra den lavere rangering. Her er en riktig hippy gladlåt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s