tyske toner.

Tidlig kveld. Og nesten for sen søvnig blogging nå…

…Etter potensielt vellykket formgiving tidligere i dag. Gjenstår fortsatt litt merarbeid. Eller mye. Men i løpet av en uke eller to. Vil jeg kanskje kunne si at noe fått den formen som, om ikke annet, for øyeblikket, er hensiktsmessig. Og hensiktsmessighet er en fin ting… Kanskje så fint. At jeg kan berette om det her. Sånn på sikt. I hvert fall…

Og på sikt. Så kanskje jeg også finner tilbake til hvilken tysk dame jeg fikk i tankene da jeg i går hørte en veldig ikke tysk, men dog, søt låt. For det var ikke  denne flotte damen, som her samarbeider med det mest selvfølgelig gode tyske bandet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s