innlegg

Om en drøy time skal jeg holde et innlegg; under tittelen: «En innføring i det Sosiale Medielandskapet».

Jeg har fylt en mappe med powerpoint(!), nettartikler og youtube-filmer. Og innser at den store utfordring, er å finne den logiske, og fortinnsvis mest underholdende, tidslinje. For om man ser bort fra den tunge tittelen, er det ment som et lett innlegg. Et slikt som skal få den tilmålte timen til å fly, og etterlate tilhørerne mer enn informerte.

Og kanskje det er en betryggende ting, at jeg er mer engstelig for form enn innhold. Eller der, i det jeg skrev, ble jeg like engstelig for om jeg er for kjepphøy, på disse i overkant høye hælene, og dermed burde tenke mer på hva enn hvordan jeg skal formidle dette såkalt ‘nye’ tema.

Men nei. Jeg tror jeg står stødig…

Så i temaets ånd, deler jeg en feiende flott glad sang, fra ny-ludditen som tildels kan takke nettopp sosiale medier for sin suksess.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s