eskapisme

Sytedag. Krever sytemusikk.

Eller det var det jeg tenkte. Frem til jeg skjønte at syting, og det faktum at det faktsik smerter, slett ikke er det samme. Og dessuten. Har jeg ikke sytet i dag. Så vidt jeg tror. Jeg har bare vært litt lei. Litt oppgitt.

Men nu. Går det så meget bedre. Er det ikke det man sier. Når man faktisk. Og virkelig. Nesten smiler. Mens man kaster lange blikk på underholdningsboken man nettopp åpnet. Ja. Jeg vet. Jeg er voksen. Og alt det der. Men litt alvisk-eskapisme er kanskje derfor, bare ennå mer tiltrengende…

Og, i  blant holder det at ting er skjønt. Som det holder at denne sangen er vakker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s