konjakk

Er begynnende trøtt og sliten nå. Ble en midtuke-konjakk for mye i går. Eller dvs.  Det var vel ved konjakken det skar seg. Som det gjør hver gang, jeg forsøker late som jeg er en voksen mann, og tømmer glasset før kaffen. Og jeg har ikke tenkt å si jeg ble overstadig noe som helst. For det ble jeg så vidt jeg husker ikke. Derimot er jeg altså trøtt og sliten nå, og det er det de edle dråper får skylden for. Selvsagt kunne det og vært champagnen, eller hvitvinen, eller rødvinen, eller mangelen på kvalitetssøvn, som har forårsaket denne dalende form. Men nei. Jeg betviler det.

Og for ordens skyld. Det hele foregikk i jobbsammenheng. Ettersom det ble behørig feiret 10 års jubileum for kommunikasjonsforeningen på gamle losjen. For øvrig mitt første besøk i den erverdige festsal. Og det var pent. Og fint.

Men nå sliter jeg altså en smule med ettervirkningene av festlighetene. Selv om jeg ikke skal overdrive. Jeg har det ikke så galt at jeg ikke, selv med øyelokk på hell, klarer glede meg over god musikk. Som feks The Dutchess and the duke. Dette behagelige indie-bandet jeg ble påmindt da @radiohode2 så elskverdig delte tidligere i kveld.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s