Følelsen av å holde debutboka

I dag fikk jeg boka «Ingen er så trygg i fare – samtaler om tro og traumer» i fysisk format.

Og en bok gjør seg jo ikke selv. Derfor TAKK!:

Boka ville ikke vært mulig å skrive uten økonomisk støtte fra Fritt Ord. Innholdet er det mange andre som må takkes for. Ikke minst alle som har stilt opp og delt sin livs- og livssynshistorie med meg. De færreste av dem kan takkes ved navn. Og flere er ikke en gang kommet med i den ferdige teksten. De var viktige likevel.

Jeg må også særlig takke tidligere redaktør i Fri tanke, Kirsti Bergh, for i sin tid å ha trodd på meg som journalist, og latt meg få gjøre en rekke reportasjer, også av egeninteresse, om trosoppgjør, samt en hel masse annet livssynsstoff. I tillegg har hun vært en god sparringspartner i dette prosjektet, og ikke minst lært meg masse både faglig og menneskelig i årene jeg var frilanser og vikar for Fri tanke.

Videre må jeg takke redaktør i Humanist forlag som likte ideen om bokprosjektet da jeg presenterte den på et gåmøte rundt Ulsrudvann, midt under pandemien – og deretter har vært en uvurderlig støtte i skriveprosessen.

I tillegg må jeg takke Sofus Greni og Didrik Søderlind for konstruktiv lesing, min bror for at han var modig nok til å snakke med meg om vår oppvekst, og selvsagt min sønn for å ha utholdt prestasjonsangsten og all tidsbruken som satte ham litt til side underveis.

Og så må jeg få takke kjære Geir Ørnholt. Jeg hadde ikke fått skrevet ferdig uten hans tro, på meg.

Siden dette er en musikkblogg, er det selvsagt også lydfølge. Og låten under her, av Perfume Genius, den har en sammenheng med deler av teksten. Uten at det kanskje står der…

Hva som står, kan du for øvrig finne ut, ved å kjøpe boka her: https://www.humanistforlag.no/ingen-er-saa-trygg-i-fare-samtaler-om-tro-og-traumer.6542883-325676.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s