Sjekk ut: Beatpop – Freedom

Først publisert hos Spirit 22.03.14
Beatpop pressebilde

Frihet er litt mer disko i Stavanger.

Elektronikaduoen Beatpop slapp lørdag singelen Freedom.

Stavangergutta kaller den forfriskende diskolåten en forsmak på sommeren. Det er lett å være enige med dem i det. Dette er poptoner som freidig leder tankene mot heite, lyse kvelder og salige, syndige danseføtter. I tillegg til hinter den mot elektro-popens tidligere glansdager der vokalist crooner, etter hvert også jodlende, over spretne beats.

Beatpop har her samarbeidet med produsent Ashley Stubbert. Samme mann skal også produsere hel-lengderen som er underveis. Før det slipper de imidlertid samlingen Norwegian Remixes der de gjør uoffisielle mikser av annen norsk elektronika.

Men først er det altså Freedom. Vidoen er regisert av Max Volt og Hans Edward Hammons, fra henholdsvis New Zealand og England. Ideen var derfor å se Norge utenfra. Ikke visste jeg at det ser så retro-lekkert ut fra andre siden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s