drink

Om noen ganske få timer er 2013 historie. Og en ganske så fin fortelling har det vært.

Den musikalske oppsummeringen i lister er allerede gjort. Resten har vært, om ikke bare godt, så i hvert fall med noen solide høydepunkt. Jeg har vært på flere festivaler enn noe annet år. Og de ga alle mersmak.

Jeg har gått fra å ha en bra jobb, til et vikariat som uten tvil er den beste, mest lærerike og ikke minst; morsomste jobben jeg har hatt, til å nå være frilanser, igjen.

Det er selvsagt litt skremmende, men mest er det en mulighet. Jeg er jo tross alt blitt en ennå bedre journalist, enn jeg var ved forrige årsskifte. I tillegg til å ha lært meg langt mer om digital distribusjon, også. Så det vil helst gå godt.

Dermed er det bare å ønske 2014 velkommen, med alt hva det nye året måtte ha å by på.

Så til alle som vil danse seg sakte ut av 2013: Woman’s Hour. Låten er en Bruce Springsteen-cover, det kan ikke på noe vakkert vis holdes i mot den. Bandet er et av dem man allerede har merket seg for noe stort neste år.

Takk til alle dere som gjorde året bedre, og riktig godt nytt år!