Først publisert hos Spirit

Foto: Universal
Foto: Universal

Det skal ikke store spådomskunstene til for å slå fast at her har vi en skikkelig sommerhit.

Den anerkjente DJen og houseprodusenten Nils Noa har slått seg sammen med Vinni. I tillegg har de fått med seg sølvguttene. Det er ikke opplagt at noen som ellers står så musikalsk langt fra hverandre skal treffe noen blink, men dette nærmer seg en innertier.

Låten er allerede listet på de fleste radiostasjoner det er verd å nevne. Den gikk også en rett inn på iTunes-topp ti da den ble sluppet sist fredag. Ingen av delene er noen kvalitetsgaranti. Men noen ganger tar ikke massene feil.

«Fade Away» er nemlig et aldeles deilig, mykt stykke deephouse/lounge-pop, hvor det klokkeklare koret gir den innsmigrende melodien akkurat det lille drømmende ekstra.

Jeg er i hvert fall sjarmert i senk. Og håper så visst at Nils Noa og Vinni skal samarbeide mer, både med og uten sølvgutter.