Watch Out For This

Førs publisert hos Spirit

Foto: Warner
Foto: Warner

Etter en helvetes lang vinter begynner endelig sommerplatene å komme. En av de heiteste er signert Major Lazer.

Den amerikanske DJen og produsenten Diplo er eneste gjenværende medlem i Major Lazer. Det har ikke all verden å si ettersom prosjektet lener seg tungt på sine mange samarbeidspartnere. I tillegg til at majoren selv er en jamaikansk fiksjonsfigur, som med para-militær presisjon dynker låtene i solfylte beats og dancehall.

Mange vil nok huske Major Lazer gjøre nydelige saker med Amber Hofmann fra Dirty Projector i fjorårshiten; «Get Free». Den er også et av høydepunktene på albumet «Free The Universe». Ettersom jeg imidlertid hørte den litt i stykker, er den personlige favoritten i skrivende stund derimot det varmesøkende samarbeidet med Vampire Weekends Ezra Koening; «Jessica».

Akkurat den har imidlertid ikke fått noen skikkelig video ennå. Så siden det egentlig bare er å velge og vrak ei smekre låter med smak av brede drinker, hete dansegulv og en hel masse annen sommermoro… Her er: «Watch Out For This (Bumaye)» feat Busy Signal.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s