Lunsjkonsert: Rebekka Karijord

image

Akkurat nå spiller Rebekka Karijord på Bar Bygdøy Alle. Og jeg er så heldig å få noen låters forsmak på albumet som slippes 14. september. Før hun nå fremfører en voldsom versjon av den sart sterke singelen Use My Body While Its Still Young, spilte hun mer lavmælte, men vel så inderlige Oh, Brother. En hyllestlåt til mannen, og omtalt som en nøkkellåt på plata. En plate jeg etter hva jeg hører her, uten tvil kommer til å kalle vakker, var, varm og mer enn en tanke brutalt god. Med trykk på alle stavelser. For etter singelen jeg altså falt for allerede for et par måneder siden, fulgte fire låter som ikke står noe til bake hverken når det gjelder en nær fysisk intensitet, eller jazzete, jordlige drømmer. En kjærlighetsplate med dødsangst er Karijords egen beskrivelse. Og akkurat så bejaende, sørgelig romantisk er også låta som avslutter settet. (Ode to the tings that were lost)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s