Sommerfest

Håkon Moslet og Lise Karlsnes i Universals hage.

I går rakk jeg hele tre sommerfester; inklusive Universals der dette bildet er tatt.

Det var for øvrig det eneste jeg tok. Og selv om det også er et godt stemningsbilde, er det tatt som gave til min venninne som skrev hovedoppgave bl.a om Moslets dekning av Briskeby, der Karlsnes som kjent var vokalist.

Ikke et vondt ord om de andre festene. Men det var uten tvil denne hagefesten som var kveldens høydare. På de aller fleste vis.

I og med at jeg fikk med meg så mye i går, kan jeg jo nå ikke være snauere enn at jeg deler med meg hele to låter i dag. Begge fra Iron & Wine, i form av både a og b-siden av singelen «The Other Side of George».

Først ut er en vidunerlig avkledd og skakk versjon av George Michaels «One More Try». B-siden er en nesten like fin, men mindre overraskende, cover av Little Feat – Trouble. Og linken mellom låtene er selvsagt vokalist Lowell George.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s