Livet i bilder

Først publisert hos Spirit 30.05.12

Dette er sannsynligvis en av de fineste musikkvideoene du ser i år.

Det amerikanske post-rock bandet Explosions In The Sky har til den vidunderlige 7 minutter lange instrumentallåten «Postcard from 1952», hentet fra albumet Take Care, Take Care, Take Care, samarbeidet med fotografene Peter Simonite og Anne Gunn. Førstnevnte bl.a kjent fra filmen The Tree of Life. Og det synes.

Konseptet er ganske enkelt gamle fotografier av livets vakrere øyeblikk gjenfortalt i levende bilder. Resultatet er like skjørt som det er storveis og skjønt. I grunn akkurat som tonene filmen bildelegger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s