Rotter, tallerkner og Pinky’s Dream

For drøye fire år siden flyttet jeg. Og jeg har lenge trodd at jeg den gang ga bort alt møblert innbo jeg eide. Utenom en kaffetrakter og en eske med noe kjøkkenutstyr. Kanskje også noen kopper trodde jeg at jeg hadde. Men ikke mer. Utenom bøkene og cdene og klærne jeg hadde med inn i mitt daværende nye hjem.

Så flyttet jeg igjen. For to år siden. I den tro at det jeg glemte på boden der, altså ikke var mer enn det ovennevte. I dag, grunnet rotteproblematikk i nevnte bod, lærte jeg bedre. Jeg eier faktisk nesten alt man trenger til et kjøkken.

Og alt er så skittent og ekkelt, at jeg slett ikke vet om det gleder meg.

Noe som imidlertid er virkelig gledelig, er å høre slik skitten-deilig elektro-pop som «Pinky’s Dream», åpningssporet på David Lynchs kommende album. Og det er ingen ringere enn Karen O. som synger.


(via Pretty Much Amazing)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s