Det finnes radioprogrammer man er fastere lytter av. Enkelte av dem befinner seg på P2. Og særlig bør vel nevnes Jungeltelegrafen og Kulturhuset.

Denne uken kom det et program til, av den daglige sorten. Eller egentlig kom det vel tilbake, programmet. Ettersom Wasabi var å høre i flere år, før det tok en uanstendig lang pause for noe sånt som fem år siden. Dermed har man i mellomtiden måtte nøye seg med bl.a lesing av bakmann Guttorm Andreasens lyttervennlige BLOGG 99. Ikke så galt det, men betraktelig bedre med to hele timer om morgenen, med den fineste multirytmiske lyd.

Dagens sending kunne, i tillegg til å by på danselige toner, skilte med noe så vakkert som irske Declan O’Rourke med «Galileo (Someone Like You)».

Og denne låten alene, er nok til å gjøre en hver dag litt lykkeligere.