Gamle helter om igjen

De siste dagene har, blant mye annet, vært fylt med minner.

Dermed finner jeg det helt naturlig, når jeg nå forsøksvis vender tilbake til hverdagen, å dele med meg dette drøye ukesgamle stykke video fra et av de band som gjorde min ungdom. Nemlig nylig gjenforente Jane’s Addiction. Som for øvrig da slipper sitt album nummer 4 i august.

Låta heter «End To The Lies». Og jeg tror nesten jeg liker dem fortsatt. Eller igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s