Cement Slipper.

Nettverksbygging er ikke bare visstnok viktig. I blant er det tvingende nødvendig også. Feks som når man frilanser.

Og i går gjorde jeg nok et godt forsøk, på nettopp dette. Rett nok ble den hederlige innsatsen, iberegnet en uventet pose med boller, egentlig mer til en fin kveld med folk jeg allerede kjenner, enn suveren mingling. Men noen ganger er det vel så bra.

Jeg kan imidlertid skryte av å ha blitt tilsnakket av en tidligere norsk fotballstorhet. Til alt hell, er jeg ikke nevneverdig interessert i sport, slik at jeg unngikk de mer pinlige utslag av star-struckhet, og besvarte henvendelsen uten å la meg affektere.

Ørlite affektert ble jeg derimot den gang jeg havnet back-stage med Dengue Fever for et par år siden. Bandet som gjør kambodsjansk psykidelika kulest.

Denne uka kom de med albumet «Cannibal Courtship». Og ikke overraskende, er den alldeles deilig sløye førstesingelen «Cement Slipper» perfekt for en dag som den denne. Kanskje særlig saxen…


ps. oppdatert med ny video 07.05.11

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s