Solskinnspop.

Det hadde vært så lett å åpne denne bloggposten med å skrive om været. Den deilige, tidlige, forsommersolen. Trærne som brått har blitt grønne. Pollekornenes hissighet, jeg resolutt medisinerer til tilnærmet taushet. Slik at jeg i hvert fall forsøksvis kan nyte tiden jeg får tilbringe utendørs.

Så kunne jeg fortsatt med å skrive inne en god overgang til den fornøyelige, estiske solskinnspopen randsomspilling av Sprotify-stjernelisten bragte meg på øret da jeg gikk gatelangs, en gang midt på dagen i dag.

Og jeg ser jeg ikke klarte annet enn å la den for lette åpningen stå, som jeg heller ikke klarer la være med å avslutte med den florlette formuleringen om at det er slike vårdager, når den egentlig sommeren fortsatt kun er et minne jeg ennå ikke har møtt, jeg blir tilbøyelig til å tro på eventyr, og deres lovnader om at alt vil ende godt. Akkurat som nevnte Ewert and The Two Dragons her synger det i (In the End) There’s Only Love.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s